O nama

Firma ATENA-BOHOR d.o.o. iz Budve osnovana je 1999 godine.                              Osnovna djelatnost  naše firme odnosi se na sisteme suve gradnje, izradu spuštenih plafona, pregradnih zidova, prodaju materijala za sisteme suve gradnje, kao i uređenje enterijera, projektovanje, prodaju i ugradnju rasvijete.

Jasno i dobro definisani misija, vizija i ciljevi i kao takvi pravilno i predano slijeđeni svih ovih godina, omogućili su ATENI-BOHOR da se na najbolji način izbori za svoje mjesto u svijetu biznisa.

Naš poslovni tim čine licencirani inžinjeri (elektro, građevinski i arhitektonski), koji sa 150 obučenih i sertifikovanih montera suve gradnje, uz ostale zaposlene u operativi i administraciji čine ovu firmu vodećom u svojoj branši.

Pripadamo savremenom poslovnom sistemu, koji čine: BOHOR-Užice, BOHOR-Beograd, ATENA-BOHOR, sa svojim partnerom ABV SISTEM-om iz Trebinja i Sarajeva. Bohor Srbija posjeduje svoj proizvodni program i naš je glavni dobavljač pocinkovanih profila za sisteme suve gradnje, profila za izradu nosećih struktura za spuštene plafone i prateće opreme (BOHOR, između ostalog posjeduje ISO sertifikat za upravljanje kvalitetom).

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom i vrlo uspješnom saradnjom sa najpoznatijim regionalnim, evropskim i svjetskim firmama, koje su naši cijenjeni dobavljači. Iz oblasti suvogradnje izdvajamo: BOHOR-Srbija/ KNAUF-Austrija/ ETEX GRUOP-SINIAT-Francuska/ KNAUF INSULATION-Austrija/ ATENA-Italija/ AMF KNAUF-Njemačka / HUNTER DOUGLAS-Holandija/ URSA International-Španija/ WURTH-Njemačka i dr.

Najveći smo uvoznik i kupac KNAUF-ovih i SINIAT-ovih proizvoda na teritoriji Crne Gore.

Kako su KVALITET pružanja usluge i ZADOVOLJAN KUPAC primarani zadaci naše firme, uz kadrovsku stručnost i obučenost, podrazumijeva se da firma izuzetno vodi računa da materijali i oprema zadovoljavaju  standarde. Posjedujemo ateste za protivpožarnu otpornost pregradnih zidova, kao i ateste za zvučnu izolacionu moć pregradnih zidova i zidnih obloga.

Rasvjeta je jos jedan vrlo važan segment u našem poslovanju. Pa tako pored pružanja podrške saradnicima u procesu projektovanja, vršimo i nabavku, isporuku i ugradnju. Kako težimo da kvalitet iste bude na visokom nivou, trudimo se da za partnere-dobavljače imamo firme, koje su vodeće u svojoj oblasti. Te se tako možemo pohvaliti saradnjom sa poznatom srpskom firmom BUCK, čiji smo generalni distributer za prostor Crne Gore, kao i sa renomiranim svjetskim proizvođačima u oblasti rasvjete: ZUMTOBEL, DISANO, FOSNOVA, SLV, LINEA LIGHT, ARTEMIDE, Iguzzini i ostali.

Kao podizvođači dugi niz godina uspješno sarađujemo i sa vodećim crnogorskim građevinskim kompanijama a kao rezultat dobre, uspješne i dugogodišnje saradnje sa njima je veliki broj značajnih, realizovanih projekata, među kojima su: veliki broj tržnih centara, stambenih objekata, univerziteta, hotela, bolnica, i mnogih drugih objekata, značajnih za državu Crnu Goru i njenu privredu, na šta smo veoma ponosni.